PYYNIKKI-JUOKSU

Pyynikki-juoksu 2020 - TILANNE (päivitetty 10.5.2020):

-Tapahtumatoimikunta kokoontui kuluneella viikolla ja arvioi tämän hetkistä ohjeistusta ja ennustetta kesän tapahtumista.

-Pyynikki-juoksua ei voida toteuttaa nyt kesä-heinäkuun aikana ja elokuu tulee liian äkkiä järjestelyiden ja lupakäsittelyiden kannalta. Tapahtuman mahdollista ajankohtaa päätettiin siirtää edelleen myohemmin määritettävään ajankohtaan loppusyksyyn 2020.

- Pyynikki-juoksun järjestäjät seuraavat valtioneuvoston, poliisin (tapahtumailmoitus) ja Tampereen kaupungin (tilojen- ja maankäyttöluvat) ohjeistusta.

-Seuran johtokunta / tapahtumaorganisaatio kokoontuu seuraavan kerran viimeistään heinäkuun puoliväliin mennessä, jolloin tehdään lopullinen päätös tapahtumaohjeistustilanteen mukaan. Vaihtoehdot ovat tapahtuman järjestäminen vielä loppusyksyn aikana tai 48. Pynikki-juoksun siirtäminen vuodelle 2021.

- Ilmoittautuminen Pyynikki-juoksuun 2020 on edelleen auki

- Jos myöhemmin julkaistava uusi ajankohta ei sovi jo ilmoittautuneelle, niin osallistumisen voi siirtää keväälle 2021

- Kyllä lähtee ja maaliin saakka tullaan!

47. Pyynikki-juoksu 2019

Alta löydät linkin 2019 tuloksiin ja tästä pääset kuvallisiin tunnelmapaloihin viimevuodelta.

Pyynikki-Juoksu 2019 on-line tulokset:

https://online4.tulospalvelu.fi/tulokset-new/fi/2019_pyynikki/ (automaattisesti päivittyvä)