PYYNIKKI-JUOKSU

Keväällä 2019: 47. Kansainvälinen Pyynikki-Juoksu sunnuntaina

05.05.2019!

Turre-Juoksu klo 10:00 & Pyynikki-Juoksu klo 12:00

Täältä löytyvät Pyynikki-Juoksu 2017 tulokset on-line, läpi tuulen ja tuiskun :)

Hetkiä ja tunnelmia 2017 Pyynikki-Juoksusta

Kuvaaja Patrick Ford seurasi 45. Kansainvälisen Pyynikki-juoksun tapahtumia ja arktisen-keväisiä tunnelmia kentän laidalla ja reitin varrella.

Tsekkaa kaikki hienot kuvat linkin takaa ja ota halutessasi yhteyttä häneen ao. ohjeiden mukaisesti.

Voit vapaasti merkata (tag) itsesi ja kaverisi kuviin ja jakaa kuvia.

Kuvat on pyydettäessä saatavilla suurempina ja korkealaatuisempina. Ota yhteyttä Facebookin kautta tai sähköpostitse patrick071082@gmail.com

Feel free to tag yourself and your mates in the photos and share them.

Pictures are available larger and in higher quality upon request. Contact me through Facebook or via email patrick071082@gmail.com

Kisajärjestelyt alkoivat lauantai-iltana jouheasti heti TPVn kaudenavauksen kotivoiton (hyvä TPV!) jälkeen. Rauha ja lumi maassa.
Sunnuntai aamuna ratamestari Kinnarisen Matti iskujoukkoinen olivat merkkaamassa reittiä illalla alkaneen lumisateen jatkuessa.
Keli ei haitannut minimaratoonareita. Ei ajanottoa, yhdessä liikkumista ja tietty juoksueväät.
Näin komeasti jalka nousi vielä juoksu-urakan viimemetrillä.
45. Pyynikki-juoksun h-hetki käsillä. Huiput ja kuntoilijat samalla viivalla.
M17 5km voittajakolmikko
N17 5km voittajakolmikko
Miesten 10km voittajakuusikko sulana ja sovussa. Sauna tarjolla kaikille Pyynikin-Uimahallissa.
Palkintoja arvottiin lukuisia. Palkintopyöräkin löysi onnekkaan uuden omistajansa.
Pyynikin Kuninkaat eli 20km extremen-sarjan voittajakolmikko.
Pyynikin Kuningattaret eli 20 km extreme-sarjan voittajakolmikko.
Ikijuoksija 997 Mikko Kulmala maalissa 45. kerran. Pipannosto, ihailut ja onnittelut!
Tällaisista ainutlaatuista päivistä syntyy muistoja. Kiitokset Kaikille ja tavataan taas Pyynikin rinteillä 2018!

Hetkiä ja tunnelmia 2016 Pyynikki-Juoksusta

Kuvaaja Patrick Ford seurasi 44. Kansainvälisen Pyynikki-juoksun tapahtumia ja tunnelmia kentän laidalla ja reitin varrella.

Voit vapaasti merkata (tag) itsesi ja kaverisi kuviin ja jakaa kuvia.

Feel free to tag yourself and your mates in the photos and share them.

Kaikki osallistujat perinteikkäällä Pyynikin Urheilukentällä samalla viivalla: huippujuoksijat, kuntojuoksijat ja kävelijät
Minimaraton juostaan turvallisessa ympäristössä Pyynikin Urheilukentän alueella, eikä tarvi nopeusrajoituksista välittää.
Haetaan porukalla juosten tai kävellen punaiset posket ja iloiset ilmeet Pyynikin keväisiltä rinteiltä. Ja ulkoilun päätteeksi pääsee kisanumeroa vastaan rentoutumaan Pyynikin Uimahalliin.

Pyynikki-Juoksu 2018 on-line tulokset:

http://online4.tulospalvelu.fi/tulokset-new/fi/2018_pyynikki/ (automaattisesti päivittyvä)