PYYNIKKI-JUOKSU

Täältä löytyvät Pyynikki-Juoksu 2017 tulokset on-line, läpi tuulen ja tuiskun :)

Kolme Pyynikki-juoksun osallistujatyytyväisyyskyselyyn vastannutta voi voittaa ilmaisen osallistumisen seuraavan vuoden Pyynikki-juoksuun. Vastaamaan pääset  seuraavasta linkistä:

Osallistujatyytyväisyyskysely  Kysely on sulkeutunut.

PYYNIKKI-JUOKSUN OSALLISTUJATYYTYVÄISYYSKYSELYYN vastasi 71 osallistujaa ja heistä 56 ilmoitti tietonsa arvontaa varten. Arpa suosi seuraavia kolmea henkilöä, jotka saavat osallistua ensivuoden Pyynikki-juoksuun ilmaiseksi.

Voittajat ovat: Juha Kumpu Tampere, Taru Karonen Tampere ja Juha Posti Turku

Onnea voittajille!

Pyynikki-juoksun toimikunta/TU-38

Hetkiä ja tunnelmia 2017 Pyynikki-Juoksusta

Kuvaaja Patrick Ford seurasi 45. Kansainvälisen Pyynikki-juoksun tapahtumia ja arktisen-keväisiä tunnelmia kentän laidalla ja reitin varrella.

Tsekkaa kaikki hienot kuvat linkin takaa ja ota halutessasi yhteyttä häneen ao. ohjeiden mukaisesti.

Voit vapaasti merkata (tag) itsesi ja kaverisi kuviin ja jakaa kuvia.

Kuvat on pyydettäessä saatavilla suurempina ja korkealaatuisempina. Ota yhteyttä Facebookin kautta tai sähköpostitse patrick071082@gmail.com

Feel free to tag yourself and your mates in the photos and share them.

Pictures are available larger and in higher quality upon request. Contact me through Facebook or via email patrick071082@gmail.com

45. Kansainvälinen Pyynikki-Juoksu 2017 on maalissa. Nähdään taas 2018!

45. Kansainvälinen Pyynikki-Juoksu on nyt paketissa. Tuhannet kiitokset ainutlaatuista vapunaaton tapahtumaa tekemässä ja kokemassa olleille osanottajille. Minimaratonarit, ette keliä kaihtaneet. Uskomattomat hienot suoritukset vaativissa keliolosuhteissa teiltä, jotka taivalsitte "asenteella" läpi lumisen-keväisen Pyynikinharjun 5km-10km-20km reitit juosten tai kävellen.  Neljä ikijuoksijaa, taas pääsitte paikalle! Kiitokset Kunto-Pirkoille ja VehUlle järkkäritoiminnasta reitin varrella ja Lindroosin Tapsalle kuulutustoiminnasta. Yhteistyökumppaneita tarvitaan, jotta tälläinen tapahtuma saadaan aikaan keväisessä auringonpaisteessa tai sitten tuulessa ja tuiskussa. Kiitokset kaupungille ja erityisesti kenttämiehille avusta tapahtuman järjestelyissä. Lopuksi kiitokset myös TU-38 seuraväelle, jotka pääsitte tekemään erästä satavuotiaan Suomen yhtä perinteikkäintä ja erityislaatuisinta keväistä juoksu- ja kuntourheilutapahtumaa.

Tehdään, nähdään ja tavataan taas Pyynikillä 2018 (TU-38 80v-kisoissa)!

Jukka Heimonen, Kilpailunjohtaja / TU-38 pj

Kisajärjestelyt alkoivat lauantai-iltana jouheasti heti TPVn kaudenavauksen kotivoiton (hyvä TPV!) jälkeen. Rauha ja lumi maassa.
Sunnuntai aamuna ratamestari Kinnarisen Matti iskujoukkoinen olivat merkkaamassa reittiä illalla alkaneen lumisateen jatkuessa.
Keli ei haitannut minimaratoonareita. Ei ajanottoa, yhdessä liikkumista ja tietty juoksueväät.
Näin komeasti jalka nousi vielä juoksu-urakan viimemetrillä.
45. Pyynikki-juoksun h-hetki käsillä. Huiput ja kuntoilijat samalla viivalla.
M17 5km voittajakolmikko
N17 5km voittajakolmikko
Miesten 10km voittajakuusikko sulana ja sovussa. Sauna tarjolla kaikille Pyynikin-Uimahallissa.
Palkintoja arvottiin lukuisia. Palkintopyöräkin löysi onnekkaan uuden omistajansa.
Pyynikin Kuninkaat eli 20km extremen-sarjan voittajakolmikko.
Pyynikin Kuningattaret eli 20 km extreme-sarjan voittajakolmikko.
Ikijuoksija 997 Mikko Kulmala maalissa 45. kerran. Pipannosto, ihailut ja onnittelut!
Tällaisista ainutlaatuista päivistä syntyy muistoja. Kiitokset Kaikille ja tavataan taas Pyynikin rinteillä 2018!

Hetkiä ja tunnelmia 2016 Pyynikki-Juoksusta

Kuvaaja Patrick Ford seurasi 44. Kansainvälisen Pyynikki-juoksun tapahtumia ja tunnelmia kentän laidalla ja reitin varrella.

Voit vapaasti merkata (tag) itsesi ja kaverisi kuviin ja jakaa kuvia.

Feel free to tag yourself and your mates in the photos and share them.

Kaikki osallistujat perinteikkäällä Pyynikin Urheilukentällä samalla viivalla: huippujuoksijat, kuntojuoksijat ja kävelijät
Minimaraton juostaan turvallisessa ympäristössä Pyynikin Urheilukentän alueella, eikä tarvi nopeusrajoituksista välittää.
Haetaan porukalla juosten tai kävellen punaiset posket ja iloiset ilmeet Pyynikin keväisiltä rinteiltä. Ja ulkoilun päätteeksi pääsee kisanumeroa vastaan rentoutumaan Pyynikin Uimahalliin.

TAPAHTUMASSA MUKANA 2017

Hei, tapahtumassa mukana myös Ville Viking!