Ilmoittautuminen 2021

Kävely 10 km

Puolimaraton (21,1 km) M/N

40 € (45€)

* Henk koht. ilmoittautumismaksun lisämaksu per joukkue juoksijaryhmän ilmoittautuessa mukaan joukkuekisaan kisaamaan Joukkuekisan sijoituksista.

5 hengen tai suuremmille ryhmille (urheiluseurat, Tyky-porukat) erikoishinnat ilmoittauduttaessa 27.6 mennessä. Kysy lisää toimistolta.

Pyynikki-juoksun peruutusehdot

Osallistumisen Pyynikki-juoksuun voi perua ilman kuluja siihen asti, kunnes maksu on suoritettu. Sopimus osallistumisoikeudesta syntyy maksun suorittamisen jälkeen ja maksettu osallistuminen on sitova. Osallistumisoikeuden siirtäminen seuraavalle vuodelle on mahdollista lääkärintodistuksen perusteella. Siirron voi tehdä vain yhden vuoden eteenpäin.

Jos maksun suorittanut henkilö on muuten estynyt osallistumaan tapahtumaan, niin hän voi siirtää osallistumisoikeutensa toiselle henkilölle. Henkilötietomuutoksesta  peritään toimistokäsittelykulu 5€. Jos juoksija ei halua siirtää osallistumistaan seuraavaan vuoteen, eikä halua siirtää osallistumisoikeutta toiselle henkilölle, vaan haluaa maksun palautettavaksi, niin osallistumismaksun palauttamisesta peritään toimistokäsittelykulu 8€. Siirrettyä osallistumismaksua ei palauteta missään tapauksessa.

TAPAHTUMAN PERUUNTUESSA
Jos juoksu sääolosuhteiden tai muiden järjestäjistä riippumattomien esteiden takia joudutaan peruuttamaan, siirtyy juoksijan ilmoittautuminen suoraan seuraavaan vuoden tapahtumaan.

ILMOITTAUTUMISLOMAKE

(Useamman henkilön ilmoittatuminen sähköpostitse tai postitse, kts. alla)

Tiedoston maksimikoko on 10 Mt.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

SÄHKÖPOSTITSE ilmoittautuminen

e-mail: pyynikkijuoksu@outlook.com  (nimi, sarja, osoite, kopio maksukuitista) 27.6.2021.

KILPAILUKALENTERI ilmoittautuminen

Lisenssiurheilijat voivat ilmoittautua http://www.kilpailukalenteri.fi/  kautta 27.6.2021 mennessä

POSTITSE ilmoittautuminen

Osoite: TU-38, Sarvijaakonkatu 32, 33540 TRE (nimi, sarja, osoite, kopio maksukuitista) 27.6.2021 mennessä.

ILMOITTAUTUMISMAKSU

Ilmoittautumismaksu maksetaan 27.6.2021 mennessä Nordean tilille FI30 1439 3000 1130 61

Katso ilmoittautumismaksut kohdasta Info 2021.

JÄLKI-ILMOITTAUTUMINEN

Jälki-ilmoittautuminen kisapäivänä (sunnuntai 4.7.) viimeistään tunti ennen juoksumatkan alkamista.

• 1/2 maraton klo -10:15 mennessä
      • 10km ja 5 km klo 11:00 mennessä

Liikuntasetelit

Seuraan sähköpostitse/postitse ilmoittauduttaessa käyvät Smartum-setelit, myös Tyky-maksuvälineet (seteli, on-line), ePassi, Edenred ja Eazybreak.

Tervetuloa Tampereen Ratinan stadionille

su 4.7.2021