Korona-ohjeita osallistujille

Elämme vielä korona-aikaa ja vaikka tilanne on parantumassa tapahtuman osallistujien toivotaan huomioivan seuraavat ohjeistukset.

-Ethän osallistu kisaan jos sinulla on koronavirusinfektion oireita tai olet karanteenin tai eristyksen alaisena. Jos sinulla ilmenee koronaoireita heti tapahtuman jälkeen, ilmoita asiasta kisan järjestäjille.

-Stadionille saapuminen ainoastaan Suvannonsillan puoleisesta päästä, ylätasanteelta.
-Kisatapahtuman osallistujien käytössä on ylätasanteen kontti WC:t ja maratonportin yleisö wc:t (portaat ylös).
-Kisan toteutuksessa huomioidaan OKM:n ja THL:n voimassa oleva ohjeistus koronavirustartuntojen ehkäisemisestä.
-Liikuttaessa stadionin alueella tapahtuman osallistujille suositellaan maskin käyttöä muulloin kuin urheilusuorituksen ja verryttelyn aikana. Maskeja on saatavissa kisatoimistosta
-Käsidesiä on saatavilla kisainfossa (portin vieressä) ja kisatoimistossa. Käsienpesumahdollisuus löytyy stadionin wc-tiloista. Pukuhuoneet eivät ole käytössä.
-Turvavälit tulee säilyttää, niin verryteltäessä, lähdössä ja myös liikuttaessa stadionin alueella. Huoltajien ja kannustajien suositellaan pysyvän stadionin katsomo-osassa ja välttämään kenttäalueelle saapumista / oleskelua. Kisan järjestäjät seuraavat tilannetta ja tarvittaessa huomauttavat asiasta.
-Tehdään yhdessä tästäkin kuntotapahtumasta iloinen ja turvallinen tapahtuma!

Huom. Toivomme että osallistujat välttäisivät autolla kisapaikalle saapumista. Suositeltava kulku Laukonsillan kautta. Ratinan koronarokotus- yksikkö ruuhkauttaa Suvantokadun ja Ratinan rantatien katuosuutta.