Tapahtumaan mukaan! (TU-38 80v. juhlakisa)

Juoksun historian aikana moni yritys on ollut yhteistyökumppanina tekemässä Kansainvälistä Pyynikki-juoksua monella eri tavalla. Yhteistyökumppanit näkyvät kisapaikalla tuottein, tuotepalkinnoin, julistein ja myös läsnäolollaan kisatapahtuman aikana.

Lisäksi moni yhteistyökumppani on löytänyt tiensä vuosijulkaisuumme joka julkaistaan perinteisesti Pyynikkijuoksun yhteydessä.

Järjestämiemme tapahtumien tuotot käytetään seuramme urheilijoiden urheiluvarusteisiin, urheilupaikkamaksuihin, leirimaksuihin, valmentajapalkkioihin sekä kisajärjestelyihin- ja matkoihin.

Jos haluatte oman toimintanne kehittämisen ohella lisäksi olla kehittämässä nuorten urheilutoimintaa, ottakaapa yhteyttä seuramme toimistolle 040-938 3842 (toimisto.tu38@gmail.com) tai suoraan seuran puheenjohtajaan Jukka Heimoseen 050-317 4381 (jheimonen2004@gmail.com) tai varapuheenjohtajaan Matti Kinnariseen (400 996319 (kinnarinen.matti@gmail.com), niin katsotaan sopiva yhteistyömuoto.

Kaikki kommentit ja ehdotukset tapahtuman ja yhteistyömuotojen kehittämisestä ovat tervetulleita.