Kauden päättäjäiset 2017

TAMPEREEN URHEILIJAT -38:n kauden päättäjäiset pidetään sunnuntaina 8.10.2017 klo 14 Ketarantie 4E.

Tarjolla hauskaa meininkiä sisältäen urheilukoululaisten sekä nuorisourheilijoiden ja mielellään myös huolto-ja kannustusjoukkojenkin esityksiä. Tilaisuudessa jaetaan palkintoja ja tunnustuksia kauden saavutuksista kerättyjen pisteiden, valmentajien valintojen, urheilijoiden valintojen ja muiden palkitsemiskriteereiden perusteella kuten osallistuminen, ahkeruus jne.

Ennakkoluulottomia esityksiä (sketsejä, lauluja, runoja, tanssia, voimistelua, tilannekuvaelmia, tarinoita kaudelta,...) ja esittäjiä toivotaan. Jos vain pikkusenkin laulattaa ja / tai soitattaa niin tarvittaessa löytyy esitykseen myös säestys. Tutussa ja välittömässä seuraporukassa kehtaa päästää vaikka pikku-pikku esityksen.

Tarjoilun/paikkamäärän/palkintojen johdosta tarvitsemme mahdollisimman tarkan tiedon osallistujista (montako aikuista, montako lasta).

Tervetuloa mukaan.

Ilmoittaudu tapahtumaan täyttämällä oheinen lomake. Kirjoita kaikkien osallistuvien perheenjäsenten nimet.