Kauden päättäjäiset 2019

Sunnuntaina 01.12. klo 16:00 alkaen järjestetään seuran palkitsemis-vuosikokoustilaisuus (palkintoja jaossa mm. sisulisäikäisille ja kauden SM-menestyjille) Tampereen messu- ja Urheilukeskuksen Mars, Jupiter, Saturnus seminaaritilassa.Tilaisuus aloitetaan palkitsemisilla. Palkitsemisten jälkeen tarjolla kahvi-/tee-/mehutarjoilu lisukkeineen. Tarjoiluiden jälkeen käydään läpi lakisääteiset vuosikokousasiat, jonka yhteydessä jaossa tietoa seuran toiminnasta kuluneena kautena 2018-2019 ja suunnitelmista tulevalle kaudelle 2019-2020.

Kaikki seuran jäsenet ovat tervetulleita tähän tilaisuuteen. Tarjoiluja varten pyydetään tilaisuuteen saapujia ilmoittautumaan tiistaihin 26.11. mennessä alla olevalla lomakkeella. Ilmoitathan nimen perään mahdolliset erikoisruokavaliot.

Ilmoittaudu tapahtumaan täyttämällä oheinen lomake. Kirjoita kaikkien osallistuvien perheenjäsenten nimet.