Raaseporissa hienot T/P 14-15v SM-kisat, jossa hyviä sijoituksia ja arvometallia kotiintuomisina

28.8.2017

Viime viikonloppuna perjantaista sunnuntaihin kisattiin Raaseporissa 14-15v SM-kisat. Seurastamme oli kisoissa mukana reipas urheilijajoukkue: Julius Lehto P15 sarjassa juoksemassa 100m ja 300m, Koskenniemen Arlea ja Salosen Elli olivat mukana T14 kuulassa ja moukarissa, Jokisen Janika T15 sarjan pituudessa että 3-loikassa sekä Kokkosen Stiina T15 80m aidoissa ja 3-loikassa. Alla muutama nosto kisoista.

Julius pääsi jo viimevuonna kiinni mitalikantaan Hämeenlinnassa P14 sarjan 300 metrillä. Nyt Raaseporissa Julius kaappasi mitalit molemmilta matkoilta eli 100m pronssia ja 300m hopeaa.

https://www.youtube.com/watch?v=EsxbZQUxEEc

https://www.youtube.com/watch?v=nYiM9jHRoPE

Stina raivasi hienosti alku- ja välierän kautta T15 80m aj. finaalin jossa sijoitus oli seitsemäs.

https://www.youtube.com/watch?v=_Nzg64eo3-k

Janika hyppäsi 3-loikan finaalissa hienon oman ennätyksensä (vastatuuleen!) ja finaalisijoitus oli myös seitsemäs. Myös Stina hyppäsi 3-loikassa oman ennätyksenä ja joukkuekisassa (yhteistulos ratkaisee) tytöt olivat hienosti neljänsinä niukasti pronssimitalista jääneenä. Kun lopullisia tuloksia katsoo, niin ikäluokan terävin kärki on aivan molempien tyttöjen ulottuvilla, mikä toivottavasti antaa tsemppiä tuleviin harjoituksiin.

https://www.youtube.com/watch?v=Tg_sZHxbpaE

Arlea ja Elli olivat T14 moukarin joukkuekisassa myös niukasti neljänsinä. Näillä tytöillä, jotka ovat vielä heittotaipaleensa alussa, on varmasti sanansa sanottavana ensi vuonna T15 joukkuekisassa.

Onnittelut vielä kaikille kisoissa mukana olleille, valmentajille ja kotijoukoille! Ensivuonna tämän ikäisillä SM-kisat ovat Saarijärvellä.

Viime viikonloppuna kisattiin Iisalmessa 16-17v SM-kisat. Tänä vuonna meiltä ei ollut urheilijoita paikanpäällä johtuen päällekkäisistä tapahtumista ja pienistä vaivoista. Ensivuonna Espoossa vastaavissa kisoissa meillä onkin taas suurempi joukkue mukana.