Yleisurheilun etusivu

TERVETULOA MUKAAN YLEISURHEILEMAAN, ALOITTAA VOI YMPÄRI VUODEN!

Yleisurheiluharjoitelu sopii hyvin myös muiden lajien harrastajien fysiikkaharjoitteluun. Vaihtelevat harjoitusympäristöt ja monipuoliset harjoitteet pitävät varmasti kaikkien harrastajien motivaation korkealla.

OTA YHTEYTTÄ:
toimisto.tu38@gmail.com
Yhteydenottolomake

Pyynikki-Juoksu, Turre -Juoksu

Lasten Turre-Juoksu juostaan Ratinan Stadionin ympäristöön tehdyllä reitillä lähitienoon kevyenliikenteen reittejä hyväksikäyttäen. Reitin pituudeksi tulee ~1.5..2 km.

Sarjat T/P 10 (2008 -> 2017)  ja T/P12 (2006 ja 2007)

Kaikki palkitaan!!!

Ilmainen seuran urheilijoille.

Ilmoittaudu tästä 17.5 mennessä.

Ilmoittautua voi myös paikanpäällä.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

TU-38:n harjoitusryhmissä on mahdollista harrastaa yleisurheilua kaikissa lajeissa. Ryhmät on muodostettu pääsääntöisesti ikäluokittain kilpailujärjestelmän mukaisesti.

Jokaisessa ryhmässä on koulutettuja valmentajia ja ohjaajia toteuttamassa harjoituksia Suomen Urheiluliiton suositusten mukaisella tavalla.

Ryhmissä urheillaan omien tavoitteiden mukaisesti vaikka niissä luodaankin edellytykset jatkaa urheilua aina huipputasolle asti. Ryhmäharjoitusten lisäksi on mahdollista osallistua lajiryhmittäin toimiviin tehoryhmiin ja muihin seuran tarjoamiin valmennustapahtumiin.

Yleisurheiluharjoituksia läpi vuoden!

Harjoitusohjelmat ryhmien sivuilla:

U23 - 19/22/aikuiset

Pojat/Tytöt 2000-2001

Pojat/Tytöt 2002-2004

Pojat/Tytöt 2005-2007

Pojat/Tytöt 2008-2011

Oheisista linkeistä voit lähettää jäsenhakemuksen:

Liittyminen urheilijaksi

Liittyminen jäseneksi