Ajankohtaista kesäkauden alussa - treeniä, urheilukoulua ja kisoja

29.5.2020

Koulut päättyvät ja kesäkausi alkaa. Tässä lyhyesti ajankohtaisia asioita tiedoksi, muistettavaksi ja kalenteriin laitettavaksi.

-Kesäurheilukoulut aloittavat kesäkuun alusta ja muut treeniryhmät jatkavat toimintaansa sovitun ohjelmansa mukaan. Myös aikuisten ja lasten tutustumistenniskoulut aloittavat Pirkkalassa.
-Korona-aika ei estä harjoittelua eikä kisatoimintaa, mutta se tuo mukanaan omat erityispiirteensä ja toimintamallinsa huomioon otettavaksi kenttätoiminnassamme. Valmentajat ja ryhmien vetäjät ohjeistavat urheilijat ja huoltajat näistä Valtioneuvoston ja SULin ohjeiden mukaisista toimintatavoista. Tärkeimmät näistä liittyvät omaan käsihygieniaan ja toisten huomioonottamiseen
-Kevään heittokisat (keihäs & kuula, kiekko & moukari) on siirretty viikonlopulle 13-14.6. Kisa toteutetaan samanaikaisesti kahdella kentällä eli Pirkkahallilla ja Hervannassa. Kisojen jouheaan toteutukseen tarvitsemme molempina päivinä kolme toimitsijaryhmää, joista kaksi Hervantaan ja yksi Pirkkahallille. Toimitsijatehtäviin ei edellytetä erityisosaamista, vain hanskat käteen. Urheilijailmoittautuminen kilpailukalanterin kautta ja toimitsijailmoittautuminen seuran toimiston spostiin toimisto.tu38@gmail.com, valmennusryhmienvetäjille tai allekirjoittaneelle.
-Kevään avaustapahtuma 48. Pyynikki-juoksu huhti-toukokuun vaihteesta on siirretty kevääseen 2021.
-Uusin vuosijulkaisumme 2020 juttuineen, mainoksineen ja tilastoineen tulee jakoon heti kesäkuun alussa

Kesäliikuntaterveisin,

Jukka, TU-38pj
050-317 4381