AIKUISTEN TREENIRYHMÄ - KESÄ 2021

Aikuisten treeniryhmä (9.8. - 4.10.2021)

Aikuisten treeniryhmä on tarkoitettu kaikille monipuolisesta liikunnasta ja yleisurheilusta kiinnostuneille kuntoilijoille. Osallistuminen ei vaadi erityisiä valmiuksia, ainoastaan reippaan asenteen. Harjoitusten toteutus tapahtuu kunkin osallistujan omien valmiuksien mukaan. Mukaan tarvitset vain urheiluvaatteet, lenkkarit ja juomapullon.

Aikuisten yleisurheilun treeniryhmässä harjoitellaan yleisurheiluperiaatteiden mukaisesti  kehittäen nopeus, kimmoisuus ja voimaominaisuuksia, tietenkään lajitekniikoita kokonaan unohtamatta.

Aikuisten treeniryhmä kokoontuu kerran viikossa maanantaisin, yhteensä kymmenen kertaa. Ensimmäinen harjoituskerta on maanantaina 9.8.2021 klo ~18:30-20:00. Viimeisellä harjoitus kerralla toteutetaan leikkimielinen moniottelu (juoksu-hyppy-heitto) osallistujien mielenkiinnon mukaan.

Harjoituspaikkoina toimivat harjoituskerran ohjelman mukaisesti Tampereen eri urheilukentät ja liikuntapaikat.Harjoituksissa noudatetaan voimassa olevia SULin ja valtioneuvoston ohjeita ryhmäharjoittelusta.

Ilmoittautuminen Treeniryhmään (Ryhmä on täysi, päivitys 6.8.2021)

Aikuisten Treeniryhmän jakson harjoitusmaksu on 100 euroa sisältäen kymmenen valmennuskertaa. Halutessasi voit ostaa sinivalkoisen treenipaidan (adidas, 20€). Harjoitusmaksu laskutetaan ilmoittautumisajan päätyttyä tai sen voi maksaa ensimmäisellä harjoituskerralla.

Maksuvälineeksi käyvät pankkikortti, Smartum-liikuntasetelit, Tyky-online sekä E-passi.

Osallistujilla on hyvä olla oma voimassaoleva tapaturmavakuutus.

Ilmoittautuminen kursseille alla olevalla lomakkeella perjantaihin 6.8. mennessä

9.8.2021

4.10.2021

Monipuolisuusharjoitus

Seuran jäseneksi?

Jos haluat liittyä Tampereen Urheilijat -38 -seuran jäseneksi, voit tehdä sen ilmoittautumisen yhteydessä. Jäsenmaksu on voimassa kauden 2021-2022.

Tiedustelut ja yhteydenotot osoitteeseen: toimisto.tu38@gmail.com