Aikuisten YU-treeniryhmä 2016

Aikuisurheilijoiden ”YU-treeniryhmä” starttaa sunnuntaina 05.06 klo 11:00 Hervannan Keskusurheilukentällä. Kokoontuminen kerran viikossa viikonloppuisin kesä- ja heinäkuun ajan. Yhteensä ~9 kertaa. Kertamaksu 3 €/ harjoitus, joka maksetaan elokuussa treeniryhmäjakson päätyttyä yhdellä kertaa seuran tilille. Huom. maksu ei sisällä osanottajavakuutusta.

Ryhmän suuruus max 15 hlöä. Ilmoittautumiset  keskiviikkoon 01.06 mennessä sähköpostilla toimisto.tu38@gmail.com . Ilmoittauduttaessa: nimi, spostin lisäksi puhelinnumero, vapaaehtoinen kuvaus liikuntataustasta ja mahdollinen listaus suosikkilajeista joita haluaa kokeilla.

Treeniryhmän peruselementit ovat

• Matala kynnys, ts. kuka tahansa voi tulla mukaan, sekä miehet että naiset. Ei tarvita aikaisempaa yu-taustaa.
  • Päätavoitteena säännöllinen liikkuminen ja kunnon kohottaminen porukalla. Ei suoranaisia kilpailullisia tavoitteita
  • Harjoituksen kesto ~1,5...2h
  • Harjoituksen ajankohta viikonloppuna, alustavasti sunnuntaina noin puolenpäivän aikaan. Arkityöt eivät häiritse ja todennäköisemmin löytyy vapaata kenttätilaa. Sovitaan tarkemmin ensimmäisessä kokoontumisessa.
  • Harjoituksen alustava perusrunko: alkuverkka, koordinaatioharjoitus, lajiharjoittelu 1 (heitto tai hyppy), lajiharjoittelu 2 (juoksu), loppuverkka
  • Lajiohjelmassa juoksut-hypyt-heitot. Kaikkia harjoitteita ei tarvitse tehdä ja sovelletaan harjoitteita kunkin kunnon ja kehon toimivuuden mukaan.
  • Erikseen sovitaan kaksi testipäivää (juoksu-loikat-kuulanheitto), joista ensimmäinen kesäkuussa ja toinen heinäkuussa.

Treeniryhmän vetäjä ja koordinaattori allekirjoittanut. Lisäksi treeneissä jaetaan harjoitteiden vetovastuuta osaamistaustan mukaan ja harjoituksissa vierailee seuran omia valmentajia.

Treeniryhmäjakson päätyttyä katsotaan löytyykö kiinnostusta jatkaa harjoituksia myös loppukauden eli elo-syyskuun ajan.

Jos joku haluaa kehittää osaamistaan kilpailullisempaan suuntaan esim SAULin mestaruuskisoihin, voidaan kysellä tarkempia ja tavoitteellisempia henkilökohtaisia ohjelmia seuran valmentajilta.

Treeniryhmäterveisin,

Jukka