Kausi 2014-2015

Tampereen Urheilijat -38 ry:n (TU-38) hiihtojaosto järjestää  perinteisen seuranmestaruushiihtotapahtuman Kaupin Urheilupuistossa.

LUMIWEX - hiihdot

Lumi hupeni kevättalvena nopeasti ja annetaan mahdollisuus mitellä seuranmestaruudesta niillä laturesursseilla mitä meillä nyt vielä on.

Kisatapahtuma alkaa klo 15. Ilmoittautuminen paikanpäällä.

Kilpailemaan tuotujen lasten ja nuorten vanhemmat osallistuvat toimitsijatöihin.

Ilmoittaudu toimitsijaksi: Jarmo 050 589 9406 tai Jonna 045 855 9909.

Hiihtomatkat P/T ja M/N:

Matkat: Määritellään paikanpäällä (Rajoite: lumitilanne ja osallistujamäärät)

Sarjat:

P/T6   v. ja alle, P/T8   v., P/T10 v., P/T12 v., P/T14 v., P/T16 v., P/T16+

• Järjestäjä varaa oikeuden hiihtomatka- ja latureittimäärityksiin osanottajamäärän ja keliolosuhteiden mukaan. Hiihdettävät matkat, reitit ja lähtöjen määrä selviää kisapaikalla

Kuvassa: Parilähdössä Kritte ja Arlea.
Kuvassa: Palkinnon jaossa T12 sarjan voittaja Arlea Koskenniemi 550 m 3.35,82 ja taustalla odottaa P10 sarjan voittaja Kritte Koskenniemi 550 m 4.53,27.

Perinteiset seuranmestaruushiihdot Kaupissa

Tampereen Urheilijat -38 ry:n (TU-38) hiihtojaoston perinteinen seuranmestaruus ratkottiin Kaupin hiihtokeskuksessa su 22.3.2015.

Pääosassa tapahtumassa oli seuranmestaruushiihdot. Hiihtomatkoja oli tarjolla aina 6-vuotiaista aikuisiin ja matkat lumitilanteen mukaan reilusta puolesta kilometristä kahteen kilometriin. Pidempiä matkoja ei jäisien latujen vuoksi hiihdetty mm. turvallisuuden vuoksi. Tarkoituksena oli kauden päätteeksi mitellä vielä seuranmestaruudesta.

TU-38 palkitsi seuran parhaan sarjoittain seuran kunniakirjalla. Hiihtokisaan voi tutusta seuramme nettisivustolla  http://tu-38.sporttisaitti.com/hiihto .

TU-38 hiihtojaoston kevään hiihtokausi huipentuu tähän ja jatkuu uusin kujein loppu vuonna. Hiihtojaosto toivoo mukaan uusia hiihtäjiä ja toimitsijoita. Kannattaa ottaa yhteyttä hiihto.tu-38@outlook.com ja esittää kiinnostuksensa mm. tulevan kauden suunnitteluun ja ideointiin.

Kuvassa: Miesten sarjassa voitto meni seuran yleisurheiluvalmentaja toimivalle Aleksi Talvitielle (keskellä) 2 km vapaalla tyylillä 7.00,31. Naisten sarjan voiton vei samaten yleisurheiluvalmentajana toimiva oman seuran Jonna Ranta ( ei kuvassa) 2 km vapaa 12.12,38.

TU-38 hiihtojaosto kiittää kuluneesta kaudesta