YU-treenit tutuksi yläkoululaisille

Tampereen Urheilijat -38 järjestää yhteistyössä Tampere Junior -kehitysohjelman ja Nuorisopassin kanssa yläkoululaisille suunnatun "Yleisurheilu tutuksi" -kurssin 12.4.2021-31.5.2021. Kurssi on Nuorisopassi-sovelluksella maksuton Tampereen kaikille seiskaluokkalaisille, mutta mukaan pääsevät muutkin yläkouluikäiset 10 euron kertamaksulla.

"Yleisurheilu tutuksi" tutustumistreenit (~1.5h) yleisurheilusta.

Jokaisessa treenissä harjoitellaan yu-valmentajan johdolla monipuolisesti tavoilla jotka tukevat kaikkia eri yleisurheilulajia (juoksuja, heittoa ja hyppyjä). Huhti-toukokuussa harjoitellaan ~3 kertaa viikossa (ma, ke ja to) harjoitusohjelman mukaisessa harjoitusympäristössä. Huhtikuussa harjoitellaan pääasiassa luonnonmaastoissa, esim käyttäen Pyynikin maastoa. Harjoitukset siirretään yleisurheilukentille toukokuussa, kun kentät ovat urheilukunnossa.

Viikon harjoitusohjelma on seurattavissa etukäteen: 

https://tu-38.sporttisaitti.com/yleisurheilu/harjoitusryhma-2006-2008/

Voit tulla mukaan tutustumaan yhdelle harjoituskerralle (10 €/krt) tai ilmoittautua samoin tein koko kevään harjoituksiin (90 €).

Jos kurssin aikana kiinnostut yleisurheiluharjoittelusta voi siirtyä tutustumisjakson loppuessa ympäri vuoden toimivaan treeniryhmään ja jatkaa harrastusta kesälläkin ( kesäkausi - 30.9 saakka / 100€).

Lisätietoja: nuorisopäällikkö Pauliina Vasylenko pauliina_vasylenko@hotmail.com /041-543 7097 ja valmentaja Marko Jalovaara marko.jalovaara@tampere.fi / 040-576 5532

YU-treenit tutuksi - ilmoittautuminen

*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.